Despre

Cine suntem noi

VO Concept a luat fiinţă din pasiunea pentru pentru corpul uman şi din dorinţa de a aduce consumatorilor din Romania cele mai bune produse cosmetice naturale, dar care oferă rezultatul căutat de dumneavoastră; beneficiarul final.

“Vitality Obsession” un motto care spune totul despre ceea ce urmărim să cream, despre modul în care ne selectam produsele comercializate şi de interesul nostru extrem pentru naturaleţea, ingrijirea şi vitalitatea corpului uman.

Ne dorim nu doar să ingrijim corpul, dar şi să o facem in mod natural, fară a-l forta sau a-l expune riscurilor ascunse ce se pot regăsi in compoziţia produselor consumate.

Ne adresăm clienţilor care stiu să îşi aleagă produsele de consum, care urmăresc rezultatul final al produsului cumpărat şi care apreciază calitatea atunci când o întâlnesc.

VO Concept oferă clienţilor săi numai produse naturale ce au întotdeauna la bază materie organică cum ar fi plante şi alge marine, fructe, legume, plante cu proprietăţi de vindecare, uleiuri, miere, lapte din plante sau de măgar,caviar de Sturion. Nu au factori dăunători, compoziţii chimice ce conţin contra-indicaţii sau stimulenţi ai substanţei active din materia organică.

Toate produsele noastre sunt ecologige. Înainte de a fi comercializate produsele au fost testate din nou dermatologic şi microbiologic in laboratoare licenţiate pentru a ne asigura că acestea respectă standardul de calitate impus de către compania noastră. Aceste produse Nu au fost testate pe animale.

Produsele cosmetice comercializate de către compania noastră sunt selectate atent de o echipă profesionistă de ingineri care au o experienţă îndelungată în producerea cosmeticelor naturale şi care au inspectat şi asistat personal la modul de fabricare al produselor pe care le comercializam.
.

What can we do for you?

Livrare rapidă

Suport 24/7

Buna calitate