0
Încă nu există nici voturi

Tratament Nano Aquashield pentru hidrofobizarea tesaturilor si a materialelor textile250ml

Aquashield

Tratament special de hidrofobizare pe baza de apă, pentru piele netratată, tip suede si nubuck, materiale textile naturale/sintetice absorbante și netratate anterior. Formula se usucă transparent, fără o modificare vizibilă la suprafeței tratate.

  • Preţ99,00 RON

Group bottom

Descriere

Tratament Nano Aquashield special de hidrofobizare pe baza de apa si dioxid de siliciu, pentru urmatoarele tipuri de materiale: Textile, piele netratata, piele intoarsa sau materiale similare (velur), materiale textile naturale sau sintetice absorbante.netratate anterior. Formula se usuca transparent, fara o modificare vizibila a suprafetei tratate. Pastreaza respirabilitatea substratului. Suprafata tratata devine protejata impotriva murdariei, prafului, petelor si a oricarui tip de lichid (apa, cafea, suc, ulei, etc).. Murdaria poate fi indepartata usor prin clatire cu apa curata, fara a necesita substante chimice specifice.

Se foloseste cu succes la tratarea mobilierului din textil (canapele, scaune), pe fetele de mese,pe incaltamintea din textil sau piele intoarsa, pe haine, caciuli, palarii, etc.

Tratamentul Nano pe baza de dioxid de siliciu se autoformeaza pe suprafata, avand efect maxim dupa minim 24 de ore de la aplicare, timp in care suprafata se usuca complet, incheind procesul de autoformare.

Tratamentul are o rezistenta in timp de pana la 24 de luni.

Produs original fabricat in Canada

Cod:
539-tratamentnanoaquashieldpentruhidrofobizareatesaturilorsiamaterialelortextile250ml
Category: