0
Încă nu există nici voturi

Tratament Nano Aquashield tratare, protectie si hidrofobizare geamuri, oglinzi si perspex 1L

Aquashield

Tratamentul hidrofobizeaza suprafata accelerand scurgerea apei si previne aderenta materiilor straine pe suprafata. (Efect Autocuratare). Lichidele se scurg cu usurinta de pe suprafata tratata, iar murdaria si praful sunt spalate de ploaie sau prin curatare cu apa. In mod alternativ, un furtun poate fi folosit pentru a curata geamul atunci cand exista putine precipitatii

  • Preţ2.231,00 RON

Group bottom

Descriere

AQUASHIELD PROTECT GLASS – Tratament pentru suprafete din sticla este un tratament special nanotehnologic, cu un efect hidrofob rezistent pe suprafete din sticla.

Tratamentul hidrofobizeaza suprafata accelerand scurgerea apei si previne aderenta materiilor straine pe suprafata. (Efect Autocuratare). Lichidele se scurg cu usurinta de pe suprafata tratata, iar murdaria si praful sunt spalate de ploaie sau prin curatare cu apa. In mod alternativ, un furtun poate fi folosit pentru a curata geamul atunci cand exista putine precipitatii. Spre deosebire de tratamentele traditionale ce acopera structura suprafetei, Aquashield Protect Glass urmareste conturul acesteia la scara nano si formeaza un strat ultra-subtire si foarte rezistent.

Impiedica depunerea in profunzime a urmelor calciu si saruri din apa.

Tratamentul este stabil la schimbari climatice si raze ultraviolete (UV).

Aplicat corect, nu poate fi inlaturat cu apa, instrumente standard de curatare a sticlei sau echipamente de curatare cu apa sub presiune.

Este recomandt pentru: orice tip de sticla, cabine de dus, pereti cortina din sticla, oglinzi, geamuri, perspex.

Beneficii: efect impresionant de autocuratare, previne depunerile de saruri si calciu, rezistent UV, previne intarirea murdarie pe suprafata tratata.

Cantitatea flaconului acopera pana la 50mp.

Produs original fabricat in Canada.

Cod:
536-tratamentnanoaquashieldtratareprotectiesihidrofobizaregeamurioglinzisiperspex1l