0
Încă nu există nici voturi

Tratament Nano protectie si autocuratare pentru parbriz si luneta Aquashield

Aquashield

Aquashield Nano Windscreen Protection este un tratament Nanotehnologic ce protejeaza parbrizul impotriva zgarieturilor, a pietrelor mici ce pot lovi in timpul mersului, si respinge apa in timpul ploii, oferind posibilitatea de a conduce fara ca stergatoarele sa functioneze. Insectele si excrementele  pasarilor nu se mai lipesc de parbriz facand curatarea acestuia infinit mai usoara, iar degresarea periodica nu va mai fi necesara.

  • Preţ82,00 RON

Group bottom

Descriere

Tratament protector lichid, bazat pe Nanotehnologie de ultima generatie cu Dioxid de Siliciu.Special conceput cu reteta unica pentru tipul de geam folosit in industria auto. Respinge apa si previne aderarea materiilor straine (praf, noroi, lichide, etc) la suprafata tratata (parbriz, geamuri laterale, luneta, oglinzi).
Are un efect de autocuratare remarcabil, mentinand parbrizul curat, indiferent de materiile cu care intra in contact.
Odata aplicat, tehnologia este autoformanta.
Protejeaza impotriva aparitiei zgarieturilor provocate de stergatoare, a depunerilor de praf, noroi, calcar, saruri.
Devine rezistent la apa dupa 15-30 de minute de la aplicare si atinge efectul repelant maxim dupa 12-24 de orein functie de temperatura la care este aplicat.
Formula inovatoare, rezistenta in timp ce protejeaza geamurile autoturismelor si ofera o vizibiliatate imbunatatita 100% in conditii meteo grele (ploaie, ninsoare).
Are o rezistenta in timp intre 25000-50000km 2 ani de la aplicare in functie de conditiile meteo.

Mod de folosire:
Se curata geamul inainte cu o solutie normala de curatat. Dupa care se foloseste servetelul nr 1 CLEANER si se curata inca o data geamul. Servetelul Cleaner dezinfecteaza complet si ofera un substrat invizibil Nano pentru o priza eficienta a tratamentului.areste foarte important să nu existe apă pe suprafață sau pe rame, margini înainte de aplicarea stratului de acoperire. Ștergeți mai întâi aceste zone. Asigurați-vă că suprafața este liberă de resturile anterioare ale dispozitivului de curățare.
Folosind plicul nr 2 PROTECT, aplicati cu servetelul imbibat in solutia Nano prin miscari circulare si stanga dreapta, apoi sus jos apasand usor. Aplicati tratamentul pe sectiuni mici. Ideal cate o sectiune cat un sfert din parbriz. Asigurati-va ca ati aplicat uniform tratamentul pe toata suprafata geamului. Dupa ce se aplica substanta pe parbriz, se asteapta 15-30 de minute pana cand suprafata tratata devine opaca / matâ.
Indepartati stratul opac / mat prin apasare si miscari circulare folosind un prosop de hartie sau unul de bumbac. NU folositi acelasi prosop folosit la aplicarea produsului Clean sau a celui de curatare.
La final suprafata tratata trebuie sa ramana lucioasa si incolora.
Pentru siguranta autoformarii tratamentului este recomanda ca suprafata tratata sa stea 12-24 ore (in functie de temperatura), fara a fi expusa interperiilor. In acest timp se incheie procesul de autoformare
Efectul repelant al apei pare dupa 30 min de la aplicare, celalalte efecte ale tratamentului necesitand un proces mai lung de autoformare.

Cod:
523-solutienanoprotectiesiautocuratarepentruparbrizaquashield