0
Încă nu există nici voturi

Solutie tratament Nano Aquashield, protectie si hidrofobizare tapiterii auto 250 ml

Aquashield

Solutie speciala ce face parte din ultima generatie de Nanotehnologie. Tratament special de hidrofobizare pe baza de nanoparticule din siliciu, pentru piele netratata, tip suede si nubuck, tapiterie din piele intoarsa sau textil, Alcantara,materiale textile naturale/sintetice absorbante si netratate anterior.

  • Preţ160,00 RON

Group bottom

Descriere

Solutie speciala ce face parte din ultima generatie de Nanotehnologie. Tratament special de hidrofobizare pe baza de nanoparticule din siliciu, pentru piele netratata, tip suede si nubuck, tapiterie din piele intoarsa sau textil, Alcantara,materiale textile naturale/sintetice absorbante si netratate anterior. Formula se usuca transparent, fara o modificare vizibila la suprafetei tratate. Pastreaza respirabilitatea substratului. Suprafata tratata devine protejata impotriva lichidelor de orice fel, a murdariei,  a prafului si a petelor. Murdaria poate fi indepartata usor prin clatire cu apa curata fara a necesita substante chimice specifice.Suprafata tratat devine complet hidrofoba.

Se aplica foarte usor prin pulverizare pe suprafata. Solutia se autoformeaza pe suprafata din miliarde de Nanoparticule de siliciu, pastrand intacte caracteristicile suprafetei tratate. (culoare, simt tactil). Atinge un efect maxin in 12-24 de ore in functie de temperatura exterioara.

Mod de folosire:
Aplicarea se efectuează prin pulverizarea pe suprafață sau prin imersie.
Se vor aplica două straturi umed pe umed pentru o tratare eficientă. Se aplica un strat pana ce se uda materialul, se asteapta 10-15 minute si se aplica al doilea strat.
Asigurați-vă că întreaga suprafață este acoperită. Efectul optim al tratamentului este obținut după uscarea completă a substratului în mod natural sau prin uscare accelerată utilizând o sursă de căldură moderata.
Procesul de autoformare dureaza 24 de ore timp in care este recomandat ca suprafata tratata sa nu intre in contact cu lichide.

Tratamentul dureaza pana la 2 ani, fara a mai fi necesare alte interventii de curatare sau mentinere asupra tapiteriei. Aceasta isi va pastra culoarea intacta pe timpul tratamentului.

Grad de acoperirie: 250ml = 5mp

Produs original fabricat in Canada.

Cod:
527-solutietratamentnanoaquashieldprotectiesihidrofobizaretapiteriiauto250ml