0
Încă nu există nici voturi

Tratament Nano Aquashield protectie ecrane tablete

Aquashield

Aquashield Nano Smart Screen Protection este un kit de tratament Nano ce se aplica foarte usor pe ecranul oricarei tip de tableta Apple.  Aceasta are o durata de viata de pana la 2 ani si protejeaza complet ecranul impotriva zgarieturilor, a apei, a prafului si a mizeriei din mediul inconjurator.

  • Preţ62,00 RON

Group bottom

Descriere

Aquashield Nano Smart Screen Protection este un kit de tratament Nano ce se aplica foarte usor pe ecranul oricarei tip de tableta Apple.  Aceasta are o durata de viata de pana la 2 ani si protejeaza complet ecranul impotriva zgarieturilor, a apei, a prafului si a mizeriei din mediul inconjurator. Urmele grase lasate de maini atunci cand folosim dispozitivul smart se vor sterge imediat printr-o simpla trecere cu ecranul telefonului peste o carpa, un pantalon, sau o maneca de bluza.
Nu modifica cu nimic caracteristicile ecranulu, ba chiar imbunatateste calitatea acestuia, deoarece nu permite depunerea rezidurilor pe acesta.

Mod de folosire:
Este foarte important ca suprafața ce urmează a fi tratată, să fie complet uscată.
Asigurați -vă ca nu există reziduuri de agenți de curățare pe suprafață.
Folositi servetelul special Aquashield Cleaner pentru curatarea ecranului dupa care stergeti cu o carpa de bumbac.
Folositi apoi servetului special Aquashield Protector Nano-Coating folosind miscari rotative pe ecran. Asigurativa ca Solutia este intinsa uniform pe ecran inclusiv in colturi.
Lasati sa se usuce 15-30min. Pe ecran va aparea o pelicula opaca. Indepartati pelicula opaca folosind o carpa de bumbac prin miscari rotative.
NU UTILIZATI pentru indepartare aceeasi carpa cu care a-ti curatat.
La final ecranul telefonului va arata ca nou.
Tratamentul dureaza pana la 2 ani

Produs original fabricat in Canada.

Cod:
526-folietratamentprotectieaquashieldnanopentrutableteapple