5
Average: 5 (1 vote)

Ronna Ross Ulei uscat pentru protecţie solară Golden SPF 20

Rona Ross

Ulei natural uscat ce se absoarbe ușor, iar ingredientele sale de natură organică accelerează procesul de bronzare, protejând pielea și lăsând-o suplă și strălucitoare.

  • Preţ83,00 RON

Group bottom

Descriere

Ulei natural uscat ce se absoarbe cu ușurință, este rezistent la apă și oferă protecție împotriva radiațiilor UVA și UVB. Este potrivit pentru persoanele care au culoarea pielii mai închisă, care se bronzează ușor sau care sunt deja bronzate. Conține un complex de ingrediente de natură vegetală care accelerează procesul de bronzare și conferă pielii o culoare intensă aurie care rezistă în timp. Vitamina E ajută la prevenirea îmbătrânirii pielii din cauza expunerii la soare și contribuie la menținerea pielii suple și luminoase.
Evitați expunerea îndelungată la soare, mai ales la amiază. Nu expuneți bebelușii și copiii la razele directe ale soarelui.
Conține: Morcov, nucă, vitamina E
Uleiul este incolor și rezistent la apă.

TESTAT DERMATOLOGIC
ACEST PRODUS NU A FOST TESTAT PE ANIMALE
PRODUS ECOLOGIC

SKU:
438-ronnarossuleiuscatpentruproteciesolargoldenspf20

Uncaught exception thrown in shutdown function.

PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 2014 Cannot execute queries while other unbuffered queries are active. Consider using PDOStatement::fetchAll(). Alternatively, if your code is only ever going to run against mysql, you may enable query buffering by setting the PDO::MYSQL_ATTR_USE_BUFFERED_QUERY attribute.: DELETE FROM {semaphore} WHERE (value = :db_condition_placeholder_0) ; Array ( [:db_condition_placeholder_0] => 3117086405a6279de3deee8.96163733 ) in lock_release_all() (line 269 of /home/voconcep/public_html/voconcept.ro/includes/lock.inc).