0
Încă nu există nici voturi

Cremă de față Caviarlift Advanced Technology 50ml

Olive Touch Caviar

Crema de față Advanced Technology are o textură de catifea și conține extract de caviar de sturion, este bogată în amino-acizi, proteine, acizi grași omega-3 și omega-6, care contribuie la regenerarea celulelor și refacerea pielii.

  • Preţ237,00 RON

Group bottom

Descriere

Crema de față Advanced Technology are o textură de catifea și conține extract de caviar de sturion, este bogată în amino-acizi, proteine, acizi grași omega-3 și omega-6, care contribuie la regenerarea celulelor și refacerea pielii. Crema conține și ulei de măsline organic, ulei de argan, acid hialuronic, vitamina E, provitamina B5 și lecitină care ajută la captarea radicalilor liberi și diminuează ridurile profunde și ridurile de expresie. Dextranul reduce umflăturile de sub ochi, stimulând circulația sângelui, în vreme ce L-ornitina și fosfolipidele contribuie la întârzierea semnelor înaintării în vârstă, activând lipogeneza și îmbunătățind elasticitatea pielii
Mod de folosire: Aplicați o cantitate mică de cremă pe față și gât, după curățarea pielii. Folosind mișcări circulare delicate, masați până la absorbția cremei.
Produs testat dermatologic

Cod:
22-cremdefacaviarliftadvancedtechnology50ml
Category: